Πολλοί από εμάς τον έχουμε δει να ενσαρκώνει τον θρυλικό Freddie Mercury στη ταινία ”Bohemian Rhapsody’’ και η εξαιρετική ερμηνεία του κέρδισε πρώτο βραβείο Όσκαρ ανδρικού ρόλου.

Ωστόσο ο Rami Malek έπαιξε και σε άλλες γνωστές και επιτυχημένες ταινίες που ίσως δεν θυμάσαι ή δεν έχεις δει.

Γι’ αυτό φροντίσαμε να σου μαζέψουμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές του 37χρονου ηθοποιού που αξίζουν με τα χίλια να δεις:

1) Ahkmenrah (Night at the Museum)

brightside.com

Αυτή η ιστορία διαδραματίζεται στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου τα εκθέματα μυστηριωδώς έρχονται στη ζωή. Εκεί, ο Rami εμφανίζεται ως ο Φαραώ Ahkmenrah.

Ο χαρακτήρας του θα αποκτήσει σημαντικότερο ρόλο στην τρίτη ταινία, Night at the Museum: Secret of the Tomb. Εκεί ανακαλύπτουμε ότι ένα μαγικό δισκίο που ανήκει στην οικογένειά του Φαραώ διαβρώνεται, το οποίο αργότερα αναγκάζει τα εκθέματα να ενεργούν απρόβλεπτα.

2) Finn (Need for Speed)

brightside.com

Η ταινία του 2014 βασίζεται σε μια διάσημη σειρά video games, όπου έδωσε στον Rami Malek την ευκαιρία να παίξει τον Finn, ένα νεαρό μέλος μιας ομάδας μηχανικών που χωρίστηκαν μετά από τον Tobey, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος φυλακίστηκε άδικα.

Ο Finn επιστρέφει στην ομάδα όταν απελευθερώνεται ο Tobey. Η αποστολή είναι να αποκαταστήσει ένα κλασικό και ακριβό αυτοκίνητο για να πληρώσει το τεράστιο χρέος του εργαστηρίου και να εκδικηθεί τον φίλο του που έβαλε την παγίδα.

3) Elliot Alderson (Mr. Robot)

brightside.com

Ένας από τους πιο γνωστούς ρόλους του Rami ήταν ο ηλεκτρονικός χάκερ Elliot Alderson στην τηλεοπτική σειρά Mr. Robot (2015-σήμερα).

Ο Elliot είναι ένας νέος εμπειρογνώμονας στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών ο οποίος, για διάφορους λόγους, καταλήγει σε μια ομάδα hackers που ονομάζεται fsociety, όπου κύριος σκοπός τους να σπάσουν το τραπεζικό σύστημα μέσω κυβερνοεπιτάξεων.

4) Jonah/Buster (Buster’s Mal Heart)

brightside.com

Στην ανεξάρτητη ταινία Buster’s Mal Heart (2017), ο ηθοποιός εμφανίζεται για πρώτη φορά ως ένας παράξενος, μακρινός γενειοφόρος άνδρας, με το παρατσούκλι Buster, ο οποίος ζει στα βουνά και τρέχει από τις αρχές.

Αργότερα ανακαλύπτουμε ότι το πραγματικό όνομα του Buster είναι Jonah, ο οποίος είναι οικογενειάρχης και πρώην θυρωρός του ξενοδοχείου και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

5) Benjamin (The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2)

brightside.com

Στην τελική έκδοση του Twilight franchise (2012), ο Rami Malek παίζει τον Benjamin, έναν βαμπίρ από την Αίγυπτο, που έχει την ικανότητα να χειρίζεται τα στοιχεία της φύσης: τον αέρα, το νερό, τη γη και τη φωτιά.

Εσύ ποια ταινία του Rami Malek θα δεις;