Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι η θρυλική σειρά του Game of Thrones έχει φτάσει πλέον στο τέλος της; Μετά από 7 πετυχημένους κύκλους, θα τη ξαναδούμε στις 14 Απριλίου όπου θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της όγδοης και τελευταίας σεζόν.

Είναι αρκετή η λύπη των φαν για το ότι δεν θα ξανά συνεχιστεί η σειρά, ωστόσο πρόκειται να πάρουν μια μικρή ”αποζημίωση’’.

cosmopolitan.com

Συγκεκριμένα το HBO αποκάλυψε τη διάρκεια των επεισοδίων της τελευταίας σεζόν και κάποια από αυτά θα ξεπερνούν τα 80 λεπτά και θα μοιάζουν σαν ταινίες. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα είναι πιο ”παραδοσιακά’’, μιας και θα διαρκούν περίπου μια ώρα. Το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα είναι το μεγαλύτερο, με διάρκεια 82 λεπτών και θα προβληθεί στις 28 Απριλίου.

Τα υπόλοιπα επεισόδια θα διαρκούν περίπου 80 λεπτά και η σειρά αναμένεται να τελειώσει στις 19 Μάϊου. Σύμφωνα με των Ρίτσαρντ Πλέπερ, διευθύνων σύμβουλος του HBO ανέφερε στις χρυσές σφαίρες ότι ”το κάθε επεισόδιο είναι θεαματικό. Τα παιδιά [σ.σ. οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss] έχουν κάνει έξι ταινίες. Η αντίδρασή μου ενώ τις έβλεπα ήταν πως παρακολουθώ μια ταινία. Ήξεραν πως ο πήχης είναι ψηλά και τον ξεπέρασαν.’’

Τέλος, παρόλο που το HBO ανακοίνωσε τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των επεισοδίων, δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τους τίτλους, καθώς την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε το trailer του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones.

Όπως και να έχει, εμείς ανυπομονούμε πώς και πώς για την προβολή της σειράς! Εσύ;