Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας έκανε υπερήφανους μέσα από τις πρόσφατες κορυφαίες επιτυχίες του στο Αυστραλιανό Όπεν και στον ημιτελικό, του τουρνουά, της Μασσαλίας. Ωστόσο, ο 21χρόνος αθλητής δεν ασχολείται μόνο με το τένις. Σε συνέντευξη του, στη σειρά ”My Story’’ στο ATP αποκάλυψε ότι ασχολείται επίσης με το YouTube και τα Vlogs.

“Παρακολουθούσα όλους τους αγαπημένους μου YouTuber και vlogger. Ήταν πολύ ενδιαφέρον ο τρόπος που αλληλεπιδρούσαν με τους fan και αυτό που δημιουργούσαν, οπότε αποφάσισα να αγοράσω την πρώτη μου κάμερα και να ξεκινήσω να κάνω vlog, να μοιράζομαι τη ζωή μου με τους fan, με την οικογένειά μου,’’ δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

sputniknews.gr

Ο κορυφαίος τενίστας ανέφερε επίσης ότι το YouTube δεν τον κάνει μόνο δημιουργικό αλλά τον βοηθά να ανακαλύψει περισσότερο τον εαυτό του. ”Μπορώ να δημιουργήσω μια ωραία ιστορία μέσα απ’ αυτό και να τη μοιραστώ σ’ αυτή την ωραία πλατφόρμα.”

Επιπλέον, στόχος του είναι να παραμένει συγκεντρωμένος στο χόμπι του και να παίρνει παραδείγματα από άλλους YouTubers εστί ώστε να βελτιώνεται.

”Προσπαθώ να παρακολουθώ όλο και καλύτερους οδηγούς στο YouTube, άλλους δημιουργούς που μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους στην κινηματογράφηση και τη δημιουργία ταινιών. Ο θείος μου είναι παραγωγός ταινιών και με έχει βοηθήσει αρκετά.”

enca.com

“Μου αρέσει να μαθαίνω κάθε μέρα. Απολαμβάνω να ξοδεύω χρόνο από τη μέρα μου για να βρω τις καλύτερες γωνίες, τις καλύτερες λήψεις και να τις συνδυάζω μεταξύ τους. Παίρνει αρκετό χρόνο για να γίνει αυτό, κάποιες φορές ακόμα και μέρες, αλλά όταν τελειώνω, τις περισσότερες φορές είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά μου.”

Τέλος, ο Τσιτσιπάς ανέφερε ότι και ο κινηματογράφος βρίσκεται στα μελλοντικά του σχέδια και θα ήθελε να ξεκινήσει καριέρα σε αυτό: “Με ενδιαφέρει να ακολουθήσω αυτή την καριέρα σε κάποιο σημείο της ζωής μου, να εκπληρώσω το όνειρό μου με το να γίνω παραγωγός ταινίων ή κινηματογραφιστής. Να μοιράζομαι ιστορίες με τους ανθρώπους και να είμαι μέρος από αυτό το εκπληκτικό πράγμα.”

Όπου και να καταλήξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει και θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους!