Είσαι και εσύ μανιακός/η με το Instagram και σου αρέσει να κατεβάζεις τα Stories των φίλων σου ή οποιουδήποτε άλλου χρήστη αλλά φοβάσαι μήπως σε καταλάβει; Εάν ναι, τότε μάθε πώς υπάρχει τρόπος για να κατεβάσεις ένα Insta Story κάποιου χρήστη χωρίς να σε αντιληφθεί.

Δες πώς μπορείς να το πετύχεις:

Από iOS:

Πήγαινε στο App Store και ψάξε για το Story Reposter, μια εφαρμογή όπου της δίνεις απλά πρόσβαση στη συλλογή με τις φωτογραφίες σου. Ακολούθως, ψάχνεις για ένα χρήστη στο Instagram χωρίς να χρειαστεί να συνδεθείς στο δικό σου λογαριασμό.

Ωστόσο, δεν θα δεις αυτόματα τα stories των χρηστών που ακολουθείς και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να τα αποθηκεύσεις και υπάρχουν οι διαφημίσεις των 5 δευτερολέπτων που παίζουν κάθε φορά που πατάς για να φορτώσεις μια εικόνα ή ένα video σε Story.

Το Story Reposter είναι εντελώς δωρεάν και σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς τα stories που αποθήκευσες στο Twitter και Facebook.

Από Android:

Πας στο Google Play, όπου κατεβάζεις δωρεάν το Story Saver και συνδέεσαι στο λογαριασμό σου στο Instagram έτσι ώστε να εμφανιστούν όλα τα stories των χρηστών που ακολουθείς. Έπειτα, πατάς στον χρήστη που θέλεις να δεις τα stories και πατάς πάνω σε αυτό που θέλεις να αποθηκεύσεις.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα δημιουργηθεί ένας φάκελος του Story Saver όπου εκεί θα αποθηκεύονται τα stories στο κινητό σου.

Από PC:

Πας στο StoryDownloader όπου απλά βάζεις το username του χρήστη που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια πατάς το download και το story αποθηκεύεται στον υπολογιστή σου.

Τώρα μπορείς να κατεβάσεις άφοβα οποιοδήποτε story, οποιουδήποτε χρήστη στο Instagram!