Ένας από τους πιο αγαπητούς αλλά και ταλαντούχους παίκτες του Master Chef 2, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σελίμ Σελτζούκ εδώ και 2 χρόνια είναι σε σχέση με μια Ελληνίδα, η οποία ακούει στο όνομα Βάσω και πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

selim-master chef
thetoc.gr

Σύμφωνα με το tlife.gr, ο γάμος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της Καισαριανής, την Κυριακή 23 Ιουνίου.

Στην τελετή εκτός από τους συγγενείς και στενούς φίλους του ζευγαριού, αναμένεται να παρευρεθούν και οι κριτές του Master Chef. Φυσικά, καλεσμένοι είναι και οι πρώην συμπαίκτες του Σελίμ, με τους οποίους ακόμα διατηρεί πολύ καλές – φιλικές σχέσεις.

Μετά τον γάμο, θα ακολουθήσει γλέντι στο εστιατόριο του Σελίμ, το  οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί οι προσκεκλημένοι θα γιορτάσουν για τις χαρές των νιόπαντρων και ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αυθεντικές γεύσεις της ανατολικής κουζίνας. Φυσικά, από το γλέντι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η μουσική και ο χορός!

selim-master chef- nikos apostolopoulos-gamos
tlife.gr

Το κοστούμι του γαμπρού έχει σχεδιάσει ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σελίμ σε μια από τις τελευταίες πρόβες που έκαναν.

Έτσι, αποκαλύφθηκε και το πώς ακριβώς θα εμφανιστεί ο δημοφιλής σεφ από το reality μαγειρικής, στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής του!

Εσύ ήξερες ότι παντρεύεται;