Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτά που κάνεις καθημερινά χωρίς να σκέφτεσαι μπορεί να είναι λάθος; Υπάρχουν κάποια πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά αλλά δεν ήξερες την σωστή τους χρήση!

Οι περισσότερες λύσεις που σου έχουμε βρει πιο κάτω είναι τόσο απλές, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν ήξεραν ποτέ ότι υπήρχαν…

Να είσαι έτοιμος να επαναξιολογήσεις τα πράγματα που έχεις χρησιμοποιήσει λάθος σε όλη σου την ζωή!

Δες πιο κάτω τις σωστές χρήσεις 5 πραγμάτων που δεν ήξερες καν ότι χρησιμοποιείς λάθος!

Hands free

welcometothetrailerpark.com

Στρέφοντας τα hands free στο αυτί σου και εισάγοντάς το ανάποδα είναι ο σωστός τρόπος για να τα χρησιμοποιείς!

Θα κρατήσει τα ακουστικά σου από το να γλιστράνε έξω από τα αυτιά σου και βοηθά στο να τα κρατά ωραία και άνετα. Την επόμενη φορά που θα πας για ένα τρέξιμο, δοκίμασε το και θα δεις.

Chinese take away box

brightside.me

Τα κινεζικά take away δεν είναι τα πιο εύκολα στην χρήση για φαγητό, επειδή είναι συχνά βαθιά και κάπως στενά.

Είτε το πιστεύεις είτε όχι, αυτά τα δοχεία έχουν ένα μυστικό που θα κάνει το φαγητό πολύ πιο εύκολο για σένα. Απλά άνοιξε το δοχείο και μετέτρεψέ το σε πιάτο!

Tic – Tac box

brightside.me

Ήξερες ότι υπάρχει κάτι μέσα στο καπάκι του δοχείου των αγαπημένων “Tic – Tac”, που σε βοηθά να βγάλεις μόνο ένα «χαπάκι» έξω, αντί για το μισό κουτί;!

Αναποδογύρισε το κουτί, στη συνέχεια γύρνα το στο πλάι και ανοίξε το απαλά. Το καπάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να «κρατάει» μόνο ένα Tic – Tac κάθε φορά.

Τρύπα στο χερούλι της κατσαρόλας

brightside.me

Υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείς την τρύπα στη λαβή της κατσαρόλας για να κρατά στερεωμένο το κουτάλι σου, ενώ μαγειρεύεις!

Οι μαμάδες μας δεν μας το είπαν ποτέ, γιατί άραγε;! Μήπως η Κύπρια – «παντογνώστης» μάνα δεν ήξερε την πραγματική χρησιμότητα αυτής της τρύπας;

Αλουμινόχαρτο

brightside.me

Δεν χρειάζεται να βγαίνει ολόκληρο το ρολό από το κουτί, με αποτέλεσμα να τσαλακώνεται το αλουμινόχαρτο σου! Υπάρχει μια απλή λύση – εκεί ακριβώς στο κουτί που λέει “Press Ends To Lock Roll”.

Αν κοιτάξεις στις πλευρές του κουτιού, θα δεις τις μικρές χειρολαβές, απλώς τις πιέζεις και κρατούν το ρολό στη θέση του. Σίγουρα θα ευχόσουν να το γνωρίζες νωρίτερα!

Εσύ ήξερες πώς να χρησιμοποιείς σωστά αυτά τα πράγματα;