Τα ταξίδια είναι σίγουρα κάτι που οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουν! Εκτός από τα εισιτήρια πρέπει να οργανώσεις από πριν και τη διαμονή σου.

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης με το unique design τους. 

Σίγουρα, όμως, υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν πολύ περισσότερο από κάποια άλλα!

Δες πιο κάτω 5 unique ξενοδοχεία:

1. DOG BARK PARK INN, COTTONWOOD, IDAHO, USA

www.swedishnomad.com

Ένα ξενοδοχείο για τους λάτρεις των αγαπημένων τετράποδων! Όχι, δεν είναι Photoshop… Υπάρχει στα αλήθεια εκεί έξω αυτό το ξενοδοχείο και μπορείς να το βρεις διαθέσιμο για ενοικίαση, μέσω Airbnb!

2. MONTANA MAGICA LODGE, CHILE

www.swedishnomad.com

Αναρωτήθηκες ποτέ πώς είναι να ζείς μέσα σε ένα βουνό;! Στο “The Montana Magica Lodge”, μπορείς τελικά να πάρεις την απάντηση και να ανακαλύψεις μόνος σου πώς είναι η ζωή μέσα στο βουνό!

3. ZAANDAM INNTEL HOTEL, AMSTERDAM, NETHERLANDS

www.swedishnomad.com

Ένα ξενοδοχείο που μοιάζει με σπιτάκια από Lego! Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελείται από παραδοσιακά ολλανδικά σπίτια που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο.

4. GIRAFFE MANOR, NAIROBI, KENYA

www.swedishnomad.com

Θέλεις να πάρεις πρωινό με καμηλοπάρδαλες ή να πιείς ένα καφεδάκι στην βεράντα σου παρέα με μια άγρια ​​καμηλοπάρδαλη να που περπατάει ελεύθερη και ανέμελη μπροστά σου;

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε το “Giraffe Manor” είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για εσένα!

5. MAKANYANE SAFARI LODGE, SOUTH AFRICA

www.swedishnomad.com

Εάν σου αρέσουν περισσότερο οι ελέφαντες παρά οι καμηλοπάρδαλες, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο “Makanyane Lodge”, που βρίσκεται στη Νότια Αφρική.

Εκεί, οι ελέφαντες περπατούν ελεύθερα έξω από το παράθυρό σου, έτσι θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να τους δεις και να τους ζήσεις από κοντά!

Εσύ ποιο ξενοδοχείο θα επέλεγες για τις επόμενες σου διακοπές;