Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ένας μικρός χαμός με το νέο app κοινωνικής δικτύωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς το #UniBook έκανε την εμφάνιση του και έχει γίνει viral στον φοιτητόκοσμο με τις λήψεις του να το κατατάσσουν στο νούμερο 7 των κορυφαίων εφαρμογών του Playstore.

Μάθε πώς λειτουργεί:

unibook-ucy-app-anonymous-chat
UniBook app

Καταρχάς να τονίσουμε ότι η νέα αυτή εφαρμογή είναι ανώνυμη και μέσω αυτής ο κάθε φοιτητής του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορεί να κοινοποιήσει ανώνυμα posts, καθώς και να συνομιλήσει με άλλους χρήστες.

tester-unibook-app-profile-ucy
UniBook Playstore

Κατεβάζοντας το app από το Play Store ή το App Store κάνεις sign up και δημιουργείς έτσι τον δικό σου λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το email του Πανεπιστημίου Κύπρου. Βάζεις φυσικά ένα ψευδώνυμο (nickname), ώστε να διατηρήσεις την ανωνυμία σου.

Στην συνέχεια δημιουργώντας το account σου θα βάλεις το φύλο σου, την ηλικία σου, το τμήμα όπου φοιτάς, τα ενδιαφέροντά σου, και ποιο φύλο σε ενδιαφέρει.

unibook-app-ucy-accounts-users-nickname-chat
Unibook app

Έτσι η εφαρμογή θα σου βγάζει διάφορους άλλους χρήστες και από κάτω θα σου δείχνει με ποσοστά με ποιον ταιριάζεις περισσότερο, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα που έχεις δηλώσει προηγουμένως.

UniBook - app- ucy- panepistimio-kiprou
Instagram: © unibook2019

Το UniBook, όπως αναφέρει το facebook page του, «είναι μια εφαρμογή που στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να μοιράζονται τις σκέψεις τους και να επικοινωνούν μεταξύ τους ανώνυμα, σε ένα ασφαλές περιβάλλον!»

Εσύ το κατέβασες; Γράψε μας στα σχόλια αν σου άρεσε η νέα εφαρμογή!