Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κυτταρίτιδας (6/9) η αγαπημένη τραγουδίστρια Demi Lovato πόζαρε για χάρη του Instagram, χωρίς να κάνει edit στην φωτογραφία της, θέλοντας να δώσει ένα πολύ σπουδαίο μήνυμα σε όλους!

Στην φωτογραφία που ανέβασε στις 6/9/19, η Demi ποζάρει με το μαγιό της και δείχνει περήφανα την κυτταρίτιδά της, περνώντας -ίσως- το πιο όμορφο μήνυμα που θα δει κάποιος σήμερα στο Instagram!

Δες την φώτο και το caption της:

demi lovato - photo - no - edited - love your body
Instagram.com/ © ddlovato

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια γράφει: «Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Μια φωτογραφία μου με μπικίνι, χωρίς ρετούς. Και μάντεψε τι, έχω κυτταρίτιδα! Κουράστηκα τόοοσο πολύ να ντρέπομαι για το σώμα μου, να κάνω ρετούς (ναι οι άλλες φωτογραφίες μου με μπικίνι είναι επεξεργασμένες – και ντρέπομαι που το έκανα, όμως είναι η αλήθεια) ώστε οι άλλοι να πιστεύουν ότι μοιάζω με αυτό που έχουν ως «πρότυπο» του τι είναι όμορφο, αλλά αυτό – απλά δεν είμαι εγώ.

Αυτό έχω. Θέλω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου να έχει να κάνει με το τι είναι αυθεντικό και με το ποια είμαι, χωρίς να προσπαθώ να φτάσω τα πρότυπα κάποιας άλλης. Οπότε ορίστε, εδώ είμαι, χωρίς να ντρέπομαι… ή να φοβάμαι… και είμαι περήφανη για το σώμα μου που έχει περάσει τόσα και που συνεχίζει να με εκπλήσσει και που θα συνεχίσει ακόμη και όταν γεννήσω κάποια μέρα.

Είναι ένα όμορφο συναίσθημα που επιστρέφω στην τηλεόραση, ενώ δεν χρειάζεται να κάνω γυμναστική συνεχώς 14 ώρες την ημέρα, ή να στερώ από τον εαυτό μου μία κανονική γενέθλια τούρτα, με το να σβήνω κεράκια σε μια φέτα καρπούζι με σαντιγί και αυτό επειδή φοβόμουν την πραγματική τούρτα. Όπως και να έχει αυτή είμαι εγώ, σπάνια και αληθινή! Και με αγαπώ. Και πρέπει και εσύ να αγαπάς τον εαυτό σου!

Τώρα πίσω στο στούντιο… Δουλεύω πάνω σε έναν ύμνο! Και για να είναι όλα σαφή.. Δεν είμαι ενθουσιασμένη με την εμφάνιση μου, αλλά είμαι ευγνώμων για αυτήν και μερικές φορές αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Ελπίζω να εμπνεύσω κάποιον να εκτιμήσει το σώμα του σήμερα.#nationalcelulliteday #celluLIT»

Εμείς πάντως της βγάζουμε το καπέλο για όσα έγραψε! Εσύ συμφωνείς μαζί της;