Μια όμορφη ανάμνηση συνοδεύεται από μία όμορφη φωτογραφία είτε αυτή είναι από αγαπημένα σου πρόσωπα ή ακόμη από τοπία από τις διακοπές σου, που σίγουρα θες να τις κορνιζάρεις στο καθιστικό του σπιτιού σου, για να αναπολείς τις όμορφες στιγμές της ζωής σου! 

Έτσι ταυτόχρονα μπορείς να δώσεις και μια όμορφη πινελιά στο καθιστικό σου! Αντί, όμως, να τις κορνίζάρεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλους δημιουργικούς τρόπους για να διακοσμήσεις τις φωτογραφίες σου.

Δες 3 ιδέες για να αναδείξεις τις φωτογραφίες στο καθιστικό σου:

1. Φωτογραφίες μέσα σε γυάλινα βαζάκια

spirossoulis.com

Τα γυάλινα βαζάκια είναι από τους καλύτερους χώρους να αναδείξεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες.

Αρχικά τοποθέτησε μέσα στο βάζο την φωτογραφία που θέλεις με αντίθετη φορά. Μετά αφού κλείσεις το βαζάκι σου, αναποδογύρισε το για να ακουμπάει το καπάκι του ως βάση και έτοιμο!

2. Ταπετσαρία τοίχου από φωτογραφίες

redipix.com

Αφού εκτυπώσεις τις φωτογραφίες σου στο ίδιο μέγεθος, τοποθέτησε τις στον τοίχο, αφήνοντας -πάντα- ίση απόσταση μεταξύ τους για να είναι και να φαίνονται συμμετρικές. Έτσι θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα και από μακριά θα δίνει την εντύπωση ότι έχεις wallpaper!

3. Ρολόι από φωτογραφίες

spirossoulis.com

Αρχικά κόλλησε δώδεκα φωτογραφίες σε κυκλικό σχήμα ή σχήμα ρόμβου στον τοίχο σου. Στη συνέχεια τοποθέτησε στο κέντρο έναν μηχανισμό ρολογιού και δημιούργησε ένα πρωτοπόρο ρολόι τοίχου με αγαπημένες φωτογραφίες σου σε κάθε ώρα της ημέρας!

Εσύ πώς θα επιλέξεις να διακοσμήσεις τις φωτογραφίες σου;