Η 22χρονη Hannah Tittensor τα τελευταία χρόνια έπαθε εμμονή με τα sunbeds και παράνομες ενέσεις μαυρίσματος, με αποτέλεσμα πλέον να έχει μετατρέψει το χρώμα της επιδερμίδας της από λευκό σε μαύρο!

Σε συνεντεύξη της είπε χαρακτηριστικά: «Άλλα κορίτσια λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να έχουν κάνει τα νύχια τους και εγώ απλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι μαυρισμένη».

dailymotion.com

Στην συνέχεια τόνισε επίσης πως το μαύρισμα κάνει την επιδερμίδα της να δείχνει πιο λαμπερή και όμορφη. Η Hannah υποστηρίζει πως όλα τα κορίτσια που έχει στο Instagram κάνουν solarium και δεν είναι κάτι υπερβολικό το ότι το κάνει και η ίδια.

Αυτό που ώθησε την 22χρονη να ξεκινήσει τις παράνομες ενέσεις μαυρίσματος ήταν ο φίλος της Ben και ο αδερφός της, λόγω του ότι ήταν αυτοί που της σύστησαν το κέντρο μαυρίσματος.

Παρόλο που οι ενέσεις είναι κάτι φυσικό, όπως αναφέρει και δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις, η Hannah λέει πως: «Η μόνη παρενέργεια είναι πως τις πρώτες μέρες που το παίρνεις, έχεις αναγούλες και μειώνεται η όρεξή σου!».

smalljoys.tv

Εσύ θα έκανες αυτό που έκανε η Hannah; Ή καλύτερα να περιμένεις μέχρι το επόμενο καλοκαίρι;!