Η Demi Moore ενόψει της έκδοσης της βιογραφίας της, αποκαλύπτει -τόσο μέσα από το βιβλίο, όσο και μέσα από συνεντεύξεις τις τελευταίες μέρες- πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Ανάμεσα στα όσα μαθαίνουμε για την ζωή της, μέσα από το βιβλίο της – που εκδόθηκε στις 24/9/19, είναι και το μέχρι σήμερα «κρυφό» γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός βιάστηκε σε ηλικία 15 ετών στο σπίτι της, από έναν άνδρα που ισχυρίστηκε ότι είχε πληρώσει τη μητέρα της $500.

Συγκεκριμένα στο βιβλίο – βιογραφία της αναφέρει: It was rape. And a devastating betrayal, revealed by the man’s cruel question: how does it feel to be whored by your mother for $500?”

Δες το σχετικό video – συνέντευξη:

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της δεν σταματούν μόνο σε αυτό, αφού η Moore αποφάσισε να «βγάλει στη φόρα» όλα τα άπλυτα του γάμου της με τον Ashton Kutcher, ο οποίος κράτησε από το 2005 ως το 2013.

Η 56χρονη κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της πως την ανάγκασε να συνευρίσκεται ερωτικά και με άλλους ανθρώπους, κάτι που η ίδια αποδέχτηκε για να τον κρατήσει κοντά της. Μιλάει επίσης και για την αποβολή που είχε στο παιδί του Kutcher σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, για την οποία η ίδια ρίχνει ευθύνες μόνο στον εαυτό της, μιας και ήταν σε μεγάλη ηλικία και δεν είχε σταματήσει να καταναλώνει αλκοόλ και ισχυρά παυσίπονα.

Μεταξύ αυτών και άλλων πολλών, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον 41χρονο – σήμερα Kutcher, τερματίστηκε όταν εκείνος αποφάσισε να την εγκαταλείψει, ενώ την είχε απατήσει ήδη δύο φορές.

ashton-kutcher-demi-moore-
thesun.co.uk/ Rex Features

Αποτέλεσμα όλων αυτών των «αποκαλύψεων» ήταν ένα μεγάλο κλίμα αρνητικής δημοσιότητας προς τον Ashton Kutcher, ο οποίος δεν φαίνεται να έχει μείνει και πολύ ευχαριστημένος με τα όσα λέγονται γύρω από το όνομά του.

Έτσι, στις 25/9/19, ο 41χρονος ηθοποιός αποφάσισε να δώσει την δική του απάντηση στα όσα ακούγονται και γράφονται, μέσα από το προσωπικό του twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί για ένα πολύ φαρμακερό tweet. Μετά, όμως, είδα τον γιο, την κόρη και την σύζυγό μου και το διέγραψα».

ashton-kutcher-twitter-tweet-about-demi-moore
Twitter/©aplusk

Σήμερα, ο Kutcher είναι πλέον παντρεμένος με την Mila Kunis και έχουν αποκτήσει μαζί την σχεδόν πέντε ετών Wyatt και τον σχεδόν τριών ετών Dimitri!

Για να δούμε τι θα γίνει ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι του Hollywood. Εσύ πιστεύεις τα όσα αποκάλυψε η Moore στην βιογραφία της;