Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια Celine Dion ανακοίνωσε τις συναυλίες της, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της “COURAGE”, ανάμεσά τους και μια εμφάνιση στο νησί μας!

Το “COURAGE” tour στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, από το Κεμπέκ του Καναδά και αποτελεί την πρώτη περιοδεία της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας στις ΗΠΑ μετά από 10 χρόνια, και η οποία περιλαμβάνει για πρώτη φορά εμφανίσεις σε Κύπρο και Μάλτα, καθώς και εμφανίσεις σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, η αγαπημένη καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο, στις 2 Αυγούστου 2020, στο Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία! Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ., μέσω της ιστοσελίδας www.soldoutticketbox.com.

Ο προσεχής δίσκος της, που επίσης φέρει τον τίτλο “Courage”, κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου 2019 και η παγκόσμια περιοδεία “COURAGE” έχει ως στόχο να προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion, μετά από 6 χρόνια.

Δες πιο κάτω τα top 5 αγαπημένα τραγούδια της Celine Dion για να μπεις σε mood για την πολυαναμενόμενη συναυλία!

1. “Because You Loved Me”

Μία συναισθηματική μπαλάντα, γραμμένη από την Diane Warren,  εμφανίστηκε στο άλμπουμ του 1996 “Falling Into You” και ήταν το θεματικό τραγούδι για την ταινία “Up Close and Personal”. Η έμπνευση της Warren για το τραγούδι ήταν ο μπαμπάς της.

2. “Where Does My Heart Beat Now”

Το συγκεκριμένο τραγούδι εμφανίστηκε στο πρώτο αγγλικό album της Dion, με τίτλο “Unison”, το 1990. Η 22χρονη -τότε- Celine Dion απέδειξε τις τεράστιες δυνατότητές της, τραγουδώντας σε μια μη-μητρική γλώσσα!

3. “My Heart Will Go On”

Ίσως το πιο γνωστό και αγαπημένο τραγούδι όλων! Θεωρείται ως τραγούδι με το οποίο η Celine «υπέγραψε» την καριέρα της. Εμφανίζεται στην ταινία “Titanic” του James Cameron,  το 1997 και από τότε η κλασσική αυτή μπαλάντα ακούγεται μέχρι σήμερα ανά το παγκόσμιο, ενώ έχει κερδίσει ένα Όσκαρ και δύο Grammy.

4. “A New Day Has Come”

Με αυτό το «ραδιοφωνικό χτύπημα» η Celine Dion μπαίνει σε άλλα μονοπάτια, όπως αναφέρει το oprahmag.com και πειραματίζεται πλέον περισσότερο με τη φωνή της και με τα ζωντανά όργανα! Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2012 με το ίδιο όνομα, μετά από δύο χρόνια παύσης για να γεννήσει τον γιο της René-Charles.

5. “All By Myself”

Μια μελαγχολική μπαλάντα του 1996, η οποία αποτελεί ένα cover του Eric Carmen. Ένα από τα πιο διαχρονικά τραγούδια της Dion, που εμφανίστηκε στο άλμπουμ της “Falling Into You” και θεωρείται μία από τις πιο αγαπημένες και καλύτερες επανεκτελέσεις της από τους fans της.

Πάντως η φωνάρα της Celine Dion είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει!

Ανυπομονείς και εσύ για την μεγάλη συναυλία της στο νησί μας;