Νιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά, θαμπά ή ταλαιπωρημένα; Μια μάσκα «ύπνου» θα τα βοηθήσει -σίγουρα- ενώ εσύ θα κοιμάσαι! Ακόμη και αν τα μαλλιά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μπορείς να «αποτρέψεις» τα παραπάνω προβλήματα, εφαρμόζοντας πάλι τη χειροποίητη μάσκα μαλλιών νύχτας.

Μπορείς πάντα να εκμεταλλεύεσαι τις ώρες του ύπνου για να χαρίσεις στα μαλλιά σου την ενυδάτωση και επανόρθωση που -ίσως- να χρειάζονται! Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε την πιο εύκολη και αποτελεσματική μάσκα μαλλιών νύχτας που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, με οικονομικά υλικά που έχεις στο σπίτι!

Δες τι θα χρειαστείς:

Από δύο κουταλιές της σούπας: λάδι καρύδας, ελαιόλαδο και μέλι.

sleeping-hair-mask-homemade-diy-recipe-3-ingredients-
thefashionspot.com/ MEG O. ON THE GO

Ανακάτεψε καλά – καλά τα υλικά (μέχρι να λιώσει όλο το μέλι) και στη συνέχεια πέρνα το μείγμα στα μαλλιά σου με ένα πινέλο βαφής μαλλιών ή ομοιόμορφα χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σου.

sleeping-hair-mask-homemade-diy-recipe-
jeanlouisdavid.us/© Getty Images, Stockbyte – Jupiterimages

Σίγουρα, όμως, δεν θέλεις να λερώσεις τα σεντόνια και το κρεβάτι σου, άρα επειδή η μάσκα είπαμε ότι είναι «μάσκα μαλλιών ύπνου», θα πρέπει να μαζέψεις τα μαλλιά σου με ένα λαστιχάκι και να τα τυλίξεις με μία πετσέτα ή να βάλεις ένα αδιάβροχο σκουφάκι μπάνιου.

Τι θα σου προσφέρει αυτή η μάσκα;

Flawless hair..thanks to her trusty flat iron!
cjwarrensalon.com

Ενώ εσύ κοιμάσαι, τα έλαια θα μαλακώσουν τις άκρες των μαλλιών σου και θα τις γεμίσουν με τις βιταμίνες που χρειάζονται, τόσο για να είναι υγιή, όσο και για να φαίνονται!

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το queen.gr η ρίζα σου θα απορροφήσει από τα υλικά της μάσκας σου, και ιδίως από το μέλι, θρέψη και ενυδάτωση.

Όταν ξυπνήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λούσεις πολύ καλά τα μαλλιά σου και μετά να απολαύσεις την απαλότητα και τη λάμψη τους!

Εσύ θα δοκιμάσεις να φτιάξεις την «μάσκα ύπνου μαλλιών»;