Ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης ζητούν «Ένα Λεπτό» για να απολαύσεις την νέα τους συνεργασία!

Ο πολυτάλαντος front-man του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος «MΕΛISSES» και ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής κυκλοφόρησαν μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη – έκπληξη, στις 5/10/19 – μαζί με το official music video τους, από την “Panik Records”.

Το «Ένα Λεπτό» με τους υπέροχους στίχους του από τον Νίκο Μωραΐτη και μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση, συνδυάζει τις μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση σε ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο θυμίζουν κάτι από μία πιο παλιά ποιοτική μουσική εποχή και βγάζουν μια όμορφη μελαγχολία. Το video clip γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών. 

Μπορείς να το απολαύσεις τώρα: 

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έχουν καταφέρει να κλέψουν τις εντυπώσεις και να σφραγίσουν δισκογραφικά τη δυνατή μουσική χημεία ανάμεσά τους.

Το «Ένα Λεπτό» ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, όπως άλλωστε έχει φανεί και από το γεγονός ότι το single κατέκτησε το no1 του iTunes chart, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, και είναι πλέον #3 στις τάσεις του YouTube, κάνοντας μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

Εμείς το λατρέψαμε! Εσένα σου αρέσει αυτή η ξεχωριστή συνεργασία – τραγούδι;