Η Jennifer Aniston έκανε το «ντεμπούτο» της στο Instagram, χθες – Τρίτη  15/10/19, ανεβάζοντας συγκεκριμένα το πρώτο της post, μία selfie φωτογραφία μαζί με τους “F.R.I.E.N.D.S” της!

Με αυτόν τον τρόπο, αν και η 50χρονη Jennifer είχε καθυστερήσει να μπει στο «πάρτι του Instagram», φαίνεται πως έκανε δυναμική «είσοδο», αφού λίγη ώρα μετά από το ανέβασμα αυτής της φωτογραφίας, το Instagram profile της «έπεσε», σύμφωνα με το ndtv.com, τη The Guardian, BBC και άλλες διεθνείς ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δεχτεί άλλα follows για λίγες ώρες…

Δες το περιβόητο Instagram post της Jennifer Aniston:

jennifer-aniston-debut-instagram-FRIENDS-photo-hi-insta
Instagram.com/©jenniferaniston

Ποζάροντας, λοιπόν, σε μία selfie με τους “F.R.I.E.N.D.S”: Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Matthew Perry and David Schwimmer, η Jennifer Aniston με το παιχνιδιάρικο caption της «Και τώρα είμαστε και Instagram FRIENDS. Γεια σου Instagram».

Έτσι, κατάφερε σε μόνο λίγες ώρες από τη δημιουργία του λογαριασμού της να φτάσει τους 7 εκατομμύρια followers!

Η φωτογραφία με το cast φαίνεται να έχει τραβηχτεί, σύμφωνα με το BBC, στο σπίτι της Courteney Cox.

Η διάσημη ηθοποιός έχει λάβει πάνω από 8 εκατομμύρια likes στην φώτο της, μετρώντας επίσης πάνω από 370 χιλιάδες σχόλια, ανάμεσα σε αυτά και πολλά από διάσημους φίλους της!

Μερικοί από αυτούς που καλωσόρισαν την Aniston στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ήταν και οι: Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon, Mariah Carey, Kate Hudson, ενώ ακόμη και ο πρώην σύζυγός της, Justin Theroux, άφησε το σχόλιο του.

Εσύ ακολουθείς την Jennifer; Σου άρεσε η “F.R.I.E.N.D.S” selfie;