Η Kim Cattrall ή όπως όλοι τη γνωρίζουμε από την επιτυχημένη ταινία ”Sex and the city” επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο ”Sex and the City” και ο λόγος έχει να κάνει με την Sarah Jessica Parker και τη μεταξύ τους σχέση.

glamour.com

Ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν θα υπογράψει ποτέ για μια τρίτη ταινία ”Sex and the City’’, μιλώντας και για τη βεντέτα της με την ηθοποιό που έκανε την Carrie Bradshaw.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει στην ταινία, απάντησε «Από εμένα είναι όχι», ενώ στη συνέχεια άφησε υπονοούμενα για το ότι η Sarah δεν ήταν «καλός άνθρωπος».

Είπε επίσης «Στη ζωή παίρνεις μαθήματα, και το δικό μου μάθημα είναι να δουλεύω με καλούς ανθρώπους και να προσπαθώ να το κάνω διασκεδαστικό».

kiss1027.fm

Η δήλωση αυτή έγινε μετά την διαφωνία των δύο γυναικών, που ακολούθησε τον θάνατο του αδερφού της Cattrall.

Όταν η Sarah Jessica Parker μοιράστηκε ένα tweet συλλυπητηρίων, η Kim της απάντησε: «Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω για άλλη μια φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να επαναφέρεις την περσόνα του “καλού κοριτσιού” που είχες».

Η Kim Cattral και η Sarah Jessica Parker είχαν από πριν κόντρες μεταξύ τους, και δεν τα πήγαιναν καλά ήδη από τα γυρίσματα της σειράς το 1999.

Εσύ το ήξερες αυτό;