Όπως όλοι μας, έτσι και οι διάσημοι σε κάποια φάση της ζωής τους ξεκινούν να έχουν ιδιομορφίες στον χαρακτήρα τους.

Πώς θα ένιωθες όμως αν το σπίτι τους βρισκόταν κοντά στο δικό σου; Θα χαιρόσουν ή θα ήθελες να μετακόμισεις μήπως από τη συμπεριφορά και τα «καμώματά» τους;

Δες πιο κάτω 5 από τους χειρότερους – celebrity γείτονες:

1. Justin Bieber

observatoriodemusica.bol.uol.com

Είναι γνωστό πόσο ιδιόμορφος είναι ο χαρακτήρας του καναδού «ποπ» σταρ. Ένας γείτονας του έζησε από πρώτο χέρι αυτό… αφού του έριχνε αυγά στο σπίτι του!

Παράλληλα, οι ηθοποιοί Kristen Bell και Dax Shepard, ως γείτονες του Bieber σχολίασαν χαρακτηριστικά πως το να ζεις δίπλα από τον τραγουδιστή είναι σαν να ζεις στον Λίβανο.

2. Madonna

nme.com

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε σε ένα από τα σπίτια της σχολή χορού. Όπως αυτό είναι σαφές, αυτό ενοχλούσε αρκετά τους γείτονες της.

Ένας από αυτούς είναι ο Karen George που την μήνυσε για όλο τον θόρυβο που προκαλούσαν οι καθημερινές πρόβες της. Παρ’ όλα αυτά, η δικαστική διαμάχη αυτή τέλιωσε με συβιβασμό.

3. Rihanna

grammy.com

Όσοι έχουν δει typical αμερικάνικες ταινίες θα γνωρίζει πως το να πατάς πάνω σε γκαζόν είναι κάτι ασυγχώρητο. Ο σοφέρ της Rihanna δεν νοιαζόταν τόσο πολύ για αυτό και συνήθιζε να περνά με το αυτόκίνητο πάνω από το γκαζόν των γειτόνων.

Αυτό κατέληξε σε μυνήσεις μεταξύ των γειτόνων και της γνωστής τραγουδίστριας, οι οποίοι τα βρήκαν στο τέλος στο δικαστήριο.

4. Hulk Hogan

eonline.com

Ο celebrity Hulkamania είναι φιλόζωος και το πολυτελές σπίτι του είναι σαν ένας μικρός ζωολογικός κήπος. Συγκεκριμένα έχει κάθε ράτσα σκύλου, κότες, λαγούς και ότιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς.

Οι γείτονες του όμως δεν είναι τόσο ευχαριστημένοι με αυτή την κατάσταση λόγω του ότι υπάρχουν πολλοί θορύβοι και πολλές μυρωδιές που τους δυσαρεστούν. Έτσι προχώρησαν δικαστικός με το θέμα αυτό.

5. Robert Downey Jr.

hindustantimes.com

Υπήρξε μια περίοδος στην οποία ο γνωστός ηθοποιός είχε χάσει τον ευατό του στο αλκοόλ και τα ναρτωτικά.

Έτσι το διάστημα αυτό συνήθιζε να επισκέπτετε τα σπίτια των γειτόνων του και τους ενοχλούσε ή κοιμοταν έξω στην αυλή τους.

Εσύ τελικά πως θα ένιωθες να τους είχες γείτονές σου;