Στο επεισόδιο του GNTM 2 της Δευτέρας 4/11/19, η Μαρτίνα Χάφιτσουκ, μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού reality show, αποχώρησε οικειοθελώς από το σπίτι των μοντέλων του Greece’s Next Top Model.

Όταν το ανακοίνωσε στις συμπαίκτριές της, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, για τους οποίους μίλησε και στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου», ενώ στην κάμερα είδαμε και την σύντροφό της, με τον οποίον παντρεύονται σύντομα.

Δες όλα όσα είπε η Μαρτίνα για το GNTM 2 στην «Φωλιά των ΚουΚου»:

Η Μαρτίνα ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε επίσης και στις «περιβόητες FF» και για το πώς βγήκε το όνομά τους… «Ήταν εντελώς τυχαίο, ήμασταν 19 μέρες στο ξενοδοχείο και δέσαμε από την αρχή στα bootcamp. (…) Το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η κάθε μία είναι για τον εαυτό της. Το όνομα το σκεφτήκαμε όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο, όπου είχαμε δει μία ταινία το Fantastic Four και είπαμε να είμαστε οι fantastic five!»

Καλά όλα αυτά, όμως όπως φάνηκε η αποχώρηση της Μαρτίνας δεν ήταν εκείνη που απασχόλησε το Twitter, αλλά ένα βίντεο το οποίο την συνδέει τόσο με την τηλεόραση, όσο και με τη Βίκυ Καγιά και μάλιστα πριν από το GNTM… αφού πρόκειται για άλλη εκπομπή από το 2018!

Δες πιο κάτω το επεισόδιο: (Απόσπασμα: 32:40 – 36:20)

Πρόκειται για ένα επεισόδιο του “Shopping Star”, τον Σεπτέμβριο του 2018, με θέμα εβδομάδας «Τονίστε το μπούστο, την πλάτη ή τους ώμους σας», η Μαρτίνα «πρωταγωνιστεί», όμως όχι ως παίκτρια όπως θα φαντάστηκες… αλλά ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων!

shopping-star-martina-xafitsouk-GNTM-2-greece's-next-top-model-viki-kagia-
queen.gr/star

Μάλιστα ο αγαπημένος σχολιαστής της εκπομπής, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, είχε σχολιάσει το «μελλοντικό μοντέλο», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι γίνεται όλες οι πωλήτριες στην Νέα Σμύρνη είναι δίμετρες; (…) Κοίτα μπόι, μοντέλο!»

Εσύ είχες προσέξει αυτή την «σατανική» λεπτομέρεια για την πρώην παίχτρια/μοντέλο του GNTM 2;