Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (4/11/19) του Greece’s Next Top Model 2, η Μαρίνα αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του πλατό αποχώρησης στους κριτές το bullying που δέχεται η Ελευθερία από τις “FF” και πιο συγκεκριμένα από την Κάτια.

Το κλίμα φορτίστηκε αρκετά τόσο ανάμεσα στους κριτές και τα κορίτσια, όσο και ανάμεσά στα κορίτσια, με αποτέλεσμα οι κριτές να αποχωρίσουν από το πλατό για να «ηρεμίσουν» λίγο τα πνεύματα… Φυσικά και τα κορίτσια συνέχισαν να συζητούν έντονα!

Δες τι έγινε στο πλατό και πώς αποκαλύφθηκε το bullying:

Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους της εκπομπής “Happy Day” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό και αποκάλυψε πως η ίδια θύμωσε πολύ και φρόντισε να ενημερωθεί για τα όσα γίνονται μεταξύ των κοριτσιών.

Χαρακτηριστικά, η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι: «Στο επεισόδιο μας είπε η Χαρά πως κάνουν bullying στην Ελευθερία. Και τι ήθελαν και μου το είπαν; Έγινα Τούρκος. Η απάντηση που πήρα είναι πως δεν είναι ακριβώς bullying και ότι και η Ελευθερία προκαλεί. Τους λέω δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και λογική στο να πειράζεις και να κοροϊδεύεις κάποιον. Να το σταματήσουν τώρα»!

Επίσης, στις δηλώσεις της η Βίκυ Καγιά αναφέρει ότι «Φέτος δεν έχω αγαπημένη!» ενώ έχουν φτάσει ήδη στην τελική πεντάδα, την οποία και δεν την περίμενε!

Δες το απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καγιά:

Εσύ τι πιστεύεις για το bullying που κάνουν οι “FF” στην Ελευθερία; Θα σταματήσει άραγε;