Η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας παγκοσμίως – Walt Disney Co. έκανε πρεμιέρα με την πλατφόρμα Disney+, στις ΗΠΑ νωρίς το πρωί της Τρίτης 12/11/19, ξεκινώντας έτσι μια προσπάθεια, να μετατραπεί στον νέο «ηγέτη» της αγοράς πλατφορμών streaming!

Η Disney μπαίνει σε μια αγορά, λοιπόν, που είναι γεμάτη με δυνατούς αντιπάλους που κάνουν ήδη μεγάλη επιτυχία – ανά το παγκόσμιο, όπως για παράδειγμα το Netflix Inc.

disney-vs-netflix-
vanguardia.com.mx/Internet

Η νέα πλατφόρμα της Disney+ είναι εφοδιασμένη με τις καλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές της Disney, όπως οι ταινίες Pixar, “Star Wars” και Marvel, καθώς και μία βιβλιοθήκη με περίπου 400 παιδικές ταινίες.

Πώς θα λειτουργεί η πλατφόρμα streaming:

disney-plus-streaming-platformsJPG
preview.disneyplus.com/

Για να μπορείς να χρησιμοποιείς την πλατφόρμα της Disney+ θα πρέπει να πληρώνεις συνδρομή κάθε μήνα, γύρω στα 7 δολάρια.

Ως πελάτης, θα μπορείς να αποθηκεύσεις τον κωδικό πρόσβασής σου σε έως και 10 συσκευές ανά οικογένεια και να παρακολουθείτε σε τέσσερις παράλληλες ροές ταινιών ή εκπομπών!

Η εταιρεία ψυχαγωγίας θέλει να κάνει το προϊόν της προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Κι γι’ αυτό αποτελεί στοίχημα να μπορέσει να προσελκύσει μέχρι και 90 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Έχει ήδη αρκετούς «συμμάχους», αφού σύμφωνα με τις πηγές μας, περίπου 19 εκατομμύρια πελάτες της Verizon Communications Inc. θα μπορούν να λάβουν την υπηρεσία δωρεάν για το πρώτο έτος, χάρη σε μια συμφωνία της Disneyμε τη Verizon.

Επίσης τα μέλη του fan club της Disney έλαβαν μια προσφορά για προπληρωμή για τριετή συνδρομή, για την οποία θα πληρώνουν λιγότερο από 4 δολάρια τον μήνα.

«Αυτές είναι συμφωνίες που απλά δεν μπορεί να νικήσει κανείς», δηλώνει ο Kevin Mayer, επικεφαλής του τμήματος Direct-to-Consumer της Disney.

Πώς μοιάζει η πλατφόρμα:

disney-plus-tv-home-window-edit-jpg
digitaltrends.com

Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί γύρω από πέντε κύριες «κατηγορίες»με βάση τα βασικά εμπορικά σήματα της εταιρείας: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και του πρόσφατα αποκτηθέντος καναλιού National Geographic.

disney-plus-cyprus-streaming
disneyplus.com

Σημειώνεται ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία διαθεσιμότητας της Disney+ στην Κύπρο.

Εσύ θα χρησιμοποιείς την Disney+ ή θα παραμείνεις «πιστός/ή» στο Netflix;