Η Μέγκυ Ντρίο αποκάλυψε την κρυφή σχέση του Ντάνου (Γιώργου Αγγελόπουλου) με παίκτρια του GNTM 1.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου συγκεκριμένα η Μέγκυ, αγανακτισμένη επειδή δεν ήταν προσκεκλημένη στα γενέθλια της παλιάς «κολλητής» της Εύης Ιωαννίδου, αποκάλυψε / πρόδωσε το μυστικό της.

peoplegreece.com

Η Μέγκυ ανέφερε πως δεν ήταν ποτέ κολλητή με την Εύη, λέγοντας συγκεκριμένα πως θεωρεί ότι το πρώην μέλος της «τριάδας της φωτιάς», «είναι μια κοπέλα η οποία κοιτάζει μόνο τον εαυτό της, δεν την νοιάζει τι κάνουν οι γύρω, δεν με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να μου πει συγχαρητήρια για την εκπομπή, δεν με έχει πάρει να δει τι κάνω… αν αναπνέω, αν υπάρχω».

Δες το αποκαλυπτικό video και όσα είπε η Μέγκυ Ντρίο και αναστάτωσε το πάνελ της εκπομπής:

Στη συνέχεια η Μέγκυ σχολιάζοντας ένα απόσπασμα από δηλώσεις της Εύης, αποκάλυψε πως ο Ντάνος και η Εύη Ιωαννίδου είχαν ένα φλερτ και έβγαιναν ενώ η ίδια θεωρεί ότι εξαιτίας αυτού του φλερτ είχε γίνει πρόταση στην Ιωαννίδου να συμμετάσχει στο Εζέλ.

Αυτή η αποκάλυψη – φωτιά, όμως, βρήκε αντίθετη την παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία φανερά εκνευρισμένη ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μη μιλήσει κανείς. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα…

athensmagazine.gr

Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα. Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Δεν θέλω στη δική μου εκπομπή!»

Εσύ πιστεύεις ότι όντως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβγαινε με την Εύη Ιωαννίδου;