Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι το θέμα που απασχολεί τους περισσότερους αυτή την εποχή, μιας και ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα για τη μεγαλύτερη και πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου!

Πολλές είναι οι έρευνες που αποδεικνύουν ότι όσοι στολίζουν από νωρίς τον χώρο τους, τείνουν να είναι πιο χαρούμενοι και να έχουν καλύτερη διάθεση – ψυχολογία!

Αν είσαι φοιτητής/τρια και δεν έχεις δέντρο για το φοιτητικό σου διαμέρισμα ή ακόμα κι αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία κι αν απλά βαρέθηκες να στολίζεις κάθε χρόνο με τον ίδιο τρόπο, τότε το νέο Christmas decoration trend θα σε ενθουσιάσει!

pinterest.com/Emmen Center

Σίγουρα όλο και κάπου μέσα στο σπίτι σου θα υπάρχει μια σκάλα. Και μιλώντας για σκάλα δεν εννοούμε μόνο την κουπαστή μιας εσωτερικής σκάλας ενός σπιτιού… Εννοούμε την κλασική σκάλα – την ξύλινη που έχεις ως εργαλείο για δουλειές.

Γι’ εσένα τον φοιτητή που -ίσως- να μην έχεις, μάλλον ήρθε η στιγμή να αγοράσεις μία (όλο και κάπου θα την αξιοποιήσεις και αργότερα).

Το Instagram έχει ήδη πλημμυρίσει από φωτογραφίες χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων και φυσικά δίνει άπειρες ιδέες για να στολίσεις τον χώρο σου, αλλά και για το πώς φέτος αντί για δέντρο, θα στολίσεις μια ξύλινη χριστουγεννιάτικη σκάλα!

Τα μόνα που θα χρειαστείς -εκτός από τη σκάλα- είναι λίγα λαμπάκια, μερικά χριστουγεννιάτικα στολίδια (που γιατί όχι να μην φτιάξεις και μόνος/η σου), γιρλάντες, χρυσόσκονη και φυσικά πολλή φαντασία και όρεξη.

Δες πιο κάτω μερικές ιδέες για να εμπνευστείς #christmasladder:

Instagram.com/@jahfaby
Instagram.com/@enjoy.the.little.moments
Instagram.com/creativewoodchips
Instagram.com/@marketplacemanning
Instagram.com/@rusticstarwoodworks

 

Instagram.com/@manuel.bianchi
Instagram.com/@sinetchieto

Πηγή

Εσύ τι θα στολίσεις φέτος – δέντρο ή τη σκάλα σου;!