Νέα γεννητούρια στην ελληνική showbiz είχαμε την Τρίτη 3/12, αφού ο Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε για πρώτη φορά πατέρας!

Ο γνωστός κωμικός του ANT1, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τα σατιρικά σκετς στην πλατφόρμα του Netwix και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

paraskevas-netwix-fanis-lampropoulos-egine-pateras
alphafreepress.gr/#paraskevasnetwix

Όχι μόνο για τον ρόλο τους ως «Παρασκευάς» και άλλους χαρακτήρες που ενσαρκώνει κατά καιρούς, αλλά και για την παρουσία του μαζί με τους Νικόλα Ράπτη και Θανάση Πασσά που (παρ)ενοχλούν σαν «Μύγες» τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν τους… παραλάβει ο ίδιος στο studio του «The 2Night Show».

oi-miges-the-tonight-show
yupiii.gr

Τα χαρμόσυνα νέα για τα γεννητούρια ανακοίνωσε, μέσα από την εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά, λέγοντας πως το ζευγάρι απέκτησε μια κορούλα και επισήμανε ότι σχεδόν κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη πιο πριν!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Πριν συνεχίσουμε την εκπομπή μας, θέλω να πω ένα ευχάριστο! Να σας ζήσει το κοριτσάκι! Εγώ δεν ήξερα ότι αυτό το ζευγάρι περίμενε παιδί!»

«Δεν είναι παντρεμένοι αλλά έχουν μακρόχρονη σχέση και χθες έγιναν γονείς… Δεν ξέρουμε πολλά για την αγαπημένη του, αλλά ξέρουμε ότι είναι μαζί πολλά χρόνια. Να του ζήσουν και οι δυο γυναίκες της ζωής του»!

Δες το video:

Να τους ζήσει, λοιπόν, το κοριτσάκι τους!